Bosch

Bosch
Anker

[]

Wil je een kwaliteitsvol toestel? En vind je het milieu ook belangrijk? Haal dan een Bosch in huis! Ontdek hier ons ruim assortiment Bosch toestellen: wasmachines, droogkasten, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers, stofzuigers, strijkijzers en koffiezetapparaten.

Anker

[]

Blogs over Bosch

Meer lezen over je nieuwe Bosch wasmachine, Bosch vaatwasser of Bosch koelkast? Bekijk hieronder onze meest recente blogs! Liever persoonlijk advies van een echte professional? Ga langs in de winkel in je buurt; onze specialisten helpen je om het perfecte toestel te kiezen.

Jouw winkel in de buurt

Anker

[]

Meer over Bosch

Bosch staat al 130 jaar lang voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het Duits merk weet als geen ander hoe belangrijk het milieu en de natuur zijn. Alle Bosch toestellen zijn duurzaam, innovatief en hebben vaak een "Green Technology inside" label.

De Bosch toestellen zijn ontwikkeld om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Je vindt wasmachines, droogkasten, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers en andere huishoudelijke toestellen terug in ons assortiment.

Bosch wasmachine

Bosch wasmachines met i-Dos doseren automatisch wasmiddel, wasverzachter en water voor een perfecte was. Dit type wasmachine laat je witte was niet verkleuren en behoudt intense kleuren. Heb je vaak last van allergieën? Wasmachines met ActiveOxygen verwijderen tot 99.99% microben en bacteriën.

Alle Bosch wasmachines zijn duurzaam, energiezuinig en hebben een laag geluidsniveau. De 10 jaar motorgarantie krijg je er gratis bij!

> Alle Bosch wasmachines

Bosch droogkast

De efficiënte Bosch droogkasten gaan lang mee omdat ze zichzelf tot 4 keer per droogproces reinigen dankzij de SelfCleaning Condenser. Wil je geld besparen? Kies dan voor een warmtepompdroger. Dit type droogkast hergebruikt de vrijgekomen warmte en droogt op lage temperatuur.

Je kleding gaat langer mee in een Bosch droogkast dankzij behoedzame warme lucht, speciale droogprogramma’s en de textielbeschermende trommelstructuur.

> Alle Bosch droogkasten

Bosch vaatwasser

De PerfectDry vaatwassers met Zeolith-technologie van Bosch drogen zelfs je plastic potjes. Afdrogen met de hand is niet meer nodig. Ook je favoriete wijnglazen zijn veilig in een Bosch vaatwasser dankzij het glasbeschermingssysteem.

Een Bosch vaatwasser verbruikt minder energie en ook het waterverbruik is slim geregeld. Met een laag geluidsniveau van slechts 36 dB hoor je de vaatwasser bijna niet. De status van het programma, het energie-en waterverbruik en andere nuttige informatie kan je gemakkelijk aflezen op het TFT-Display van Bosch.

> Alle Bosch vaatwassers

Bosch koelkast

VitaFresh van Bosch houdt je producten langer vers en elimineert bacteriën. Ben je in de supermarkt en weet je niet goed meer of je thuis nog melk hebt? Via de Home Connect app kan je dankzij 2 geïntegreerde camera’s altijd zien wat er in je koelkast ligt.

Hou je van hippe, vrolijke kleuren? Bosch koelkasten met VarioStyle hebben een verwisselbaar frontpaneel. Jij kan wanneer je maar wilt snel en eenvoudig de look van je Bosch koelkast veranderen. Er is een ruime keuze aan zowel felle als subtiele kleuren. Daarnaast kan je ook opteren voor een XXL koelkast.

> Alle Bosch koelkasten

Bosch diepvries

Alle Bosch diepvriezers worden uitvoerig getest, in alle omstandigheden. De Bosch diepvriezers moeten nooit worden ontdooid dankzij het NoFrost luchtcirculatiesysteem. Je bespaart dus kostbare tijd en energie.

Een Bosch diepvriezer koelt ook zeer zuinig. Met de BigBox-diepvrieslade heb je veel plaats voor je boodschappen. Daarnaast gaat er een temperatuuralarm af wanneer de temperatuur stijgt.

> Alle Bosch diepvriezers

Anker

[]